Står I og overvejer at bygge nyt hus?

Har I allerede ideen til at bygge jeres nye hus, og mangler blot at få det ud på papir?

Følelsen af at skulle indrette og beslutte hvordan jeres drømmehus skal se ud, er ubeskrivelig. Men også nervepirrende – for hvilken vej skal man gå! Mulighederne er uendelige når man skal bygge nyt hus.

Måske har I allerede gjort jer nogle tanker omkring materialer og andre detaljer, som vil gøre huset til netop jeres drømmehus.

Når man skal bygge nyt hus, er det nogle gange en god ide at kigge lidt på andre huse for at blive inspireret og udfordret lidt.

Tag et kig på nogle af de huse Albyg Bolig tidligere har bygget her.

For én ting er drømmen om hvad man gerne vil, noget andet er virkeligheden; er det praktisk nok, hvad koster det og kan det i det hele taget lade sig gøre.

Økonomien - hvad koster det at bygge nyt hus?

Noget af de første man skal sørge for er at få styr på det økonomiske. På den måde får man et budget, så man ikke bliver fristet over evne når man leder efter inspiration.
I budgettet skal der tages højde for forskellige udgifter som køb af byggegrund, tilslutningsafgifter, diverse attester, forsikringer, kontrakt med håndværkere (entrepriser), anlæg af have, flytteomkostninger og udenoms arealer som f.eks. fliser.

Hustype

Inden man kan påbegynde ret meget planlægning, skal man have besluttet hvilken stil man vil bygge huset i.

Skal det være 1 eller 2 plan, vil man have fladt tag eller høj rejsning, skal det være et træhus eller murstenshus, og hvilken type sten...

Find inspiration blandt vores tidligere referencer her.

Der er rigtig mange beslutninger der skal tages – både udvendigt og indvendigt. For næste udfordring er indretningen. Her kan det igen være en god ide at lade sig inspirere af andre for at få de gode ideer. Tjek nettet efter grundplaner og plantegninger, og find det der passer ind i jeres drømme. Søg evt. inspiration her blandt nogle af de grundplaner vi tidligere har tegnet. Eller få en arkitekt eller tegner til at tegne jeres helt egen vision.

Fra idé til virkelighed

At se sit hus, sin drømmebolig transformere sig fra ideerne i hovedet til tegningerne på bordet, og til sidst opleve bygningen rejse sig fra sten til sten på byggepladsen – er noget af det mest fantastiske man kan forestille sig.

Men derfor er det også vigtigt at man har gennemtænkt alle beslutningerne og er sikker på de valg man har foretaget. Det kan blive en dyr lærestreg hvis man bagefter fortryder, og håndværkerne skal bygge om.

Kontakt Albyg Bolig

Vi råder over vores egen tegnestue med kompetente projekttegnere, som kan skitsere drømmehuset og ved hjælp af visuelle tegninger, kan vise jer hvad der kan lade sig gøre. Se eksempler på grundplaner her, og kontakt vores medarbejdere her.

Vi hjælper også gerne med ansøgning om byggetilladelse m.v.

Vi garanterer konkurrencedygtige priser, kvalitetsbyggeri og overholdelse af aftalte deadlines.

Ring på tlf.: 97473600 Skriv på mail: info@midtjyskalbyg.dk